OM/AR zoekt getalenteerde projectarchitect met ervaring

Wegens uitbreiding van onze portefeuille is OM/AR op zoek naar een getalenteerde projectarchitect met ervaring.

OM/AR staat voor Omgevingsgerichte Architectuur, waarbij omgevingsgericht in de ruime betekenis wordt begrepen. Het verwijst zowel naar de fysische als de sociale en culturele omgeving. Dit is architectuur die rekening houdt met de gebruikers, betaalbaarheid, duurzaamheid en (historische) context.

Voor de uitwerking van onze gevulde portefeuille zijn wij op zoek naar een uitbreiding van ons team. Wij zoeken een kritische, creatieve persoonlijkheid die gepassioneerd bezig is met architectuur, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en over de nodige dosis communicatieve vaardigheden en ervaring beschikt.

Bij OM/AR krijg je de kans om mee te werken aan zowel renovatie- en herbestemmingsprojecten als nieuwe ontwikkelingen binnen het wonen, de zorg en de publieke sector. Meer info over deze projecten kan je terugvinden op www.omar-architecten.be.

Uitstekende ontwerpvaardigheden, positieve ingesteldheid en een grondige kennis Autocad en/of Revit, Sketchup, MS Office, Photoshop, InDesign en Illustrator zijn een vereiste.

Zegt deze job jou iets? Stuur jouw reactie, voorzien van curriculum vitae, portfolio en motivatie naar info@omar-architecten.be.

Wij kijken uit naar jouw reactie, en maken graag tijd voor jou.